Direktlänk till inlägg 13 oktober 2008

Första praodagen!!!

Av Noor 9c - 13 oktober 2008 21:17

Gud vad trött jag e efter den långa arbetsdagen i apoteket från 09:30 till 18:00 och så ber vår älskade Janne oss att blogga också, suck. Vi ska egentligen blogga på tisdag och torsdag, i de två prao-veckorna men det är roligt att skriva om man har varit med om på första praodagen.

Det första roliga jag var med om var att när jag gick in i apoteket visste de inte att de skulle få någon praoelev under v.42-43 Det var tydligen så att chefen som jag hade pratat med meddelade INTE min handledare om att hon skulle få någon praoelev.

Du Janne, gissa vad jag har gjort!! Jag har varit från snickare till varuplockare. När min handledare fick reda på att jag var hennes praoelev fick jag som den första uppgiften att krypa mellan medicinstället och väggen för hänga upp skyltar i fönstret!!!

De hade beställt ett bord som skulle vara till varuskyltning, dvs att det ska ligga några kampanjvaror på bordet. Så de skulle sätta ihop den med hjälp av skruvar som man skulle skruva på i ett litet hål. Det var såå komplicerat. Min handledare Helen kunde inte böja sig pga ont i knät så jag och en annan apotekare, Britt fick skruva fast den. Handledaren tyckte att jag hade små, fina fingrar!!!! :-) :-D. När vi hade skruvat fast bordet insåg de att det var ett större bord än det de hade tänkt sig skulle se ut men kunde inte lämna tillbaka den eftersom vi hade orsakat några små sprickor när vi skruvade fast bordet. 

Sedan kom det svåraste, jag fick tömma ut ungefär 10 st (kommer inte ihåg) lådor fulla med medicin samt skulle jag checka av dem från listan, så jag fick gå runt helatiden. Tillslut blev jag jätte snurrig men som tur var att jag fick dricka lite cappuccino medans jag vilade!!!

Nu när jag sitter och skriver inlägget har jag en onormal värk i hela benet efter att ha stått MÅNGA timmar i apoteket i streck.

Jag fick reda på att jag skulle ta det lite lugnt imorgon med lugnare uppgifter men det ska ni få reda på imorgon!!! :-) :-) :-D 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Noor 9c - 15 oktober 2008 20:29

Förlåt Janne/Britt, jag kunde inte skriva igår pga trötthet, men jag ska skriva vad jag gjorde igår. Jag fick en ny uppgift igår, en hållbarhetslista. Det innebär att man ska se hållbarheten på de varor som ska kontrolleras. Jag fick en lista på tre ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Oktober 2008
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Skapa flashcards